Warme Spaanse voeten

Zodra de koude maanden aanbreken wordt het weer erg aantrekkelijk om lekker thuis te blijven en onder een warm dekentje te kruipen.

Buiten koud, binnen lekker warm en gezellig. Met Spaanse pantoffels aan uw voeten hoeft u de winterkou absoluut niet te vrezen. Spaanse pantoffels zijn lekker warme pantoffels met een voerinkje. Deze comfortabele pantoffels zijn makkelijk te verkrijgen in de meeste winkels, waarbij u vaak kunt kiezen uit vele kleuren. Spaanse pantoffels zijn ook niet duur, voor enkele euro’s bent u al de eigenaar van een lekker warm paar sloffen.

Let bij het kopen van uw Spaanse pantoffels wel op de zool.

Sommige Spaanse pantoffels hebben geen antislip zool wat soms erg gevaarlijk kan zijn. U wilt thuis natuurlijk niet uiglijden omdat uw pantoffels geen profieltje hebben. U kunt Spaanse pantoffels in de winkel niet vaak passen, maar dat hoeft geen probleem te zijn Als u een maatje groter koopt dan normaal weet u zeker dat uw sloffen zullen passen. Als ze toch net wat te groot blijken te zijn, kan dat makkelijk worden verholpen door een extra paar sokken aan te trekken. Alleen maar lekker warm zelfs, zo een extra paar dikke sokken in combinatie met uw pantoffels.